Sponsoren

Loon

RoosRoos Uitgevers B.V. is opgericht in 1981 door Cor Roos en zijn zoon Marco. Het bedrijf begon als administratiekantoor.

In 1986 verscheen de eerste uitgave van de BrutoNetto-gids, waarin loonberekeningen voor de Groothandel werden afgedrukt. De uitgave sloeg aan. In de jaren daarna is het aantal BrutoNetto-gidsen uitgebreid tot veertig variërend van Bakkers, Slagers en Kappers tot Schilders, Stukadoors en Schoonmakers.

In 1993 werd een start gemaakt om deze BrutoNetto-gegevens op diskette te zetten. Vier jaar later werd het pakket uitgebreid met een module waarmee de gebruiker de lonen ook kon opslaan. Zo ontstond de eerste versie van een volwaardig loonprogramma.

Het loonprogramma werd steeds belangrijker voor ons. In 1999 besloten we te stoppen met het administratiekantoor en alle tijd en energie te wijden aan de loonproducten.

We zijn met name vanaf 2000 sterk gaan groeien. Sinds 2004 is RoosRoos zelfs de grootste leverancier van producten waarmee ondernemers deels of geheel hun eigen loonadministratie kunnen voeren. We richten ons volledig op het MKB.

Ons hoofdkantoor was vanaf het prille begin gevestigd op de Kadoelenweg in Amsterdam-Noord. Maar dat pand werd de laatste jaren aan de krappe kant. Daarom zijn we in september 2010 verhuisd naar een nieuw pand in Landsmeer. Dat pand heet 'de Kantoorboerderij' omdat het een voormalige boerderij (uit 1910) betreft, die we volledig hebben laten restaureren.

RoosRoos Uitgevers B.V. is een klein bedrijf, er werken 17 mensen. Samen vormen we een hecht team. Klik hier voor meer informatie

Hyro Sports

Hyro Sports Amsterdam is specialist in maatwerk voor schaats-, skeeler- en fietsschoenen. Maar ook in kleding voor schaatsen, skeeleren, fietsen en running/fitness. Met de bijbehorende accessoires voor deze sporten. Wij zijn erg selectief geweest in onze keuze voor het assortiment om ook eens iets anders te kunnen bieden. Maar vooral uit eigen ervaring geselecteerd.

Hyro Sports is een van de meest up-to-date schaats- en skeelerwinkel van Nederland. Waar een aantal zeer bekende merken zich aan gebonden heeft. Door een aantal minder bekende merken hieraan toe te voegen die zeer verrassende high-end producten leveren voor goede prijzen maakt het een mooi assortiment.

Onze specialisme staat niet voor niets, met ons goed uitgeruste werkplaats kunnen wij veel reparaties vaak zelf doen. Zo ook het onderhoud van uw materiaal en kunnen wij elke type schaats slijpen. In de werkplaats bevinden zich diverse slijpmachines met de fijnste technieken, waarmee we onze kwaliteit hoog willen houden. Ook is er de mogelijkheid om materiaal te testen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het leasen van schaatsen en skeelers.

Hyro Sports is opgericht door Eelko Blankenstein. Eelko is opgegroeid in de schaatssport. Na zelf wedstrijden gereden te hebben begeleid hij nu intensief de regionale talenten selectie, onder de vlag van de KNSB als selectietrainer/coach. Daarnaast is hij ook eigenaar van de sportshop bij IJsbaan Twente in Enschede. Naast Eelko werken er ook medewerkers afkomstig uit de diverse schaatsdisciplines, zodat alle kennis in huis is. Kwaliteit, service en specialisme hebben wij dan ook hoog staan.

Hyro Sports is het gehele jaar geopend. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen. Alleen pin of contant. Wij accepteren ook VVV bonnen en natuurlijk ook onze eigen cadeaubonnen.

Kortom kom een keer langs voor een bakkie!

Klik hier voor meer informatie